Pečuj o sebe Je to snadné 

Hodně se v souvislosti se zdravím zmiňují nebezpečné kyslíkové radikály. Všichni tak nějak tušíme, že je to něco, co našemu zdraví neprospívá. Ale víme kde se ty radikály nachází, co způsobují a jak se před nimi bránit? Pokud nevíte, tak vám tento článek napoví.

Moderní medicína a její stoupenci nás žádají, abychom akceptovali únavu, spoustu nemocí a ztrátu vitality jako přirozený projev stárnutí. Jak je však možné, že tyto příznaky postihují čím dál mladší lidi? To stárneme rychleji? Kolik je tedy dítěti, které dostalo cukrovku? Jak starý je potom 30-ti letý člověk, který dostal infarkt?

Problémy s nadváhou mohou být způsobeny i mnoha jinými faktory, než jsou kalorie. Mezi možné příčiny patří mimo jiné i kolísání hladiny krevního cukru, problémy se štítnou žlázou, nedostatek vitamínů a minerálů, kvasinkové onemocnění, špatné trávení, zácpa nebo toxicita a špatné vylučování.

Problematika pročišťování a detoxikace organismu se zejména v posledních desetiletích stala velmi populární a stále více lidí hledá spolehlivé informace o tom, jak si "vyčistit" tělo, zbavit jej různých nežádoucích látek a přispět tak ke zlepšení svého zdravotního stavu.

Bonbonky Factor Base Kids jsou žvýkací tablety s jahodovou příchutí, které obsahují 50 mg organismu prospěšných betaglukanů v 1 tabletě.

Monika Hofmanová. Jiřího Potůčka 1, Pardubice, 530 09
Vytvořeno službou Webnode Cookies