Pečuj o sebe Je to snadné 

Únava střídá vyčerpání, nechuť cokoliv dělat, blbá nálada, podrážděnost atd. V zimně do jisté míry když se člověk koukne z okna přijatelné, ale jen krátkodobě. Pokud to trvá déle, byla bych k sobě pozornější a zjistila co mému tělu kromě sluníčka chybí, nebo co chybí v mém životě obecně.
Řekla bych, že únava je to nejčastější co slýchávám...

Denně jíst čerstvé ovoce a zeleninu, bylo pro mne holku z vesnice naprostá samozřejmost. Neznala jsem nemoci, typu alergie, astma, kožní problémy a téměř jsem nemarodila. A stejné to bylo i s mou rodinou.

Jsou vyrobeny pouze z přírodních látek, zcela bez chemické stabilizace, bez lepku, parabenů a jiných chemických látek. Notifikované na MZ ČR, co se píše na obale, to tam skutečně je.

Doplňky stravy uváděné na trh společností OKG, s.r.o. již po řadu let se vyznačují jedinečným charakterem, který je zcela odlišuje od ostatních obdobných výrobků. Tyto výrobky jsou primárně určeny na podporu udržování fyziologické rovnováhy a harmonie v organismu, anebo pokud tato harmonie byla narušena, tak na podporu jejího znovunabytí. Udržování...

Monika Hofmanová. Jiřího Potůčka 1, Pardubice, 530 09
Vytvořeno službou Webnode Cookies