Pečuj o sebe Je to snadné 

Bylina objevena v Číně před 5 tisíci lety. Ve 2. st. před n.l. se rozšířilo její použití v tradiční čínské medicíně, kolem roku 1700 byly léčivé účinky kozince známy v Evropě. Z rostliny se k léčení používá kořen, v našem výrobku FB AntiAge, máme extrakt 10 krát silnější než samotný kořen.

Úkolem lékařů je poskytnout schválenou dostupnou léčbu, která je hrazena pojišťovnou. Léčba bohužel může zabít rakovinné buňky ale mimo to zabíjí i ty zdravé, tedy ničí všechny orgány a bez zdravých orgánů člověk nemůže existovat, tedy pomalu umírá. Zažila jsem to, tedy vím o čem mluvím.

V čem je odlišný vápník obsažený ve Factor Base Kids od standardních forem vápníku obsažených v běžných doplňcích stravy?

Štítná žláza je "ochranným štítem" našeho organismu. Zasahuje do všech procesů v lidském těle. Produkuje hormony, které ovlivňují metabolismus cukrů, tuků, bílkovin, vývoj, růst, ale i centrální nervový i srdečně-cévní systém, kostní i svalovou hmotu, podílí se na tvorbě tepla, má vliv na hospodaření organismu s vodou a solí.

Většina odborné literatury přiznává, že stravovací návyky předcházejí vzniku celé řady onemocnění, zejména rakoviny a onemocnění srdce. Proto není divu, že použití vhodných potravin nebo potravinových doplňků přitahuje stále větší pozornost. Také pití zeleného čaje, jak prokázala epidemiologická pozorování a laboratorní studie, může mít vliv na...

Z výzkumů chronicky nemocných lidí funkční medicínou bylo zjištěno, že se nedostatek glutathionu vyskytuje téměř u všech velmi nemocných pacientů. Patří sem lidé s chronickým únavovým syndromem, srdeční chorobou, rakovinou, chronickými infekcemi, autoimunitním onemocněním, cukrovkou, autizmem, Alzheimerovou chorobou, Parkinsonovou chorobou,...

Je třeba si uvědomit, že i úspěšně vyléčená rakovina pro onkologického pacienta má určitá úskalí. Některé léčebné postupy mohou zanechat trvalé změny, které mohou ovlivňovat kvalitu života nemocného a současně podmiňovat jeho možnosti návratu do pracovního procesu a společenských aktivit.

Monika Hofmanová. Jiřího Potůčka 1, Pardubice, 530 09
Vytvořeno službou Webnode Cookies